Перелікування каналів під мікроскопом >> FORUM
forum

forum

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 12.02.2026 - 07:43:49
Pages:  1  

Перелікування каналів під мікроскопом

MessageAuthor

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто стикався з лікуванням каналів? У мене така ситуація - зуб почав боліти після старої пломби, стоматолог каже треба перелікувати канали. Але я чула, що це складно і не завжди виходить якісно. Чи варто взагалі братися за таке лікування, чи може простіше видалити і поставити імплант? Дуже переживаю, бо зуб жувальний і хочеться зберегти свій.

dchen

registered user

Statistics:
Registration: 10.07.2001
04.12.25 - 08:10:05
Message # 1
RE: Перелікування каналів під мікроскопом

Якщо є можливість зберегти свій зуб - однозначно треба лікувати, а не видаляти. Сучасні технології дозволяють якісно перелікувати навіть складні випадки. Головне знайти хорошого ендодонтіста, який працює з мікроскопом, тоді шанси на успіх дуже високі. Я сам через це проходив, після першого невдалого лікування думав уже про видалення, але знайшов спеціаліста і зуб врятували. Тепер уже три роки все чудово, нічого не турбує. Так що не поспішайте з рішенням про видалення.

///Maniac

registered user

Statistics:
Registration: 02.27.2001
04.12.25 - 08:57:25
Message # 2

Повністю підтримую попереднього співрозмовника. У мене була схожа історія - перелікували канали під мікроскопом і результат просто відмінний. Звертався сюди https://sdental.com.ua/service/treatment-under-microscope на лікування каналів зуба під мікроскопом, лікар все детально пояснив і показав на екрані що робить. Виявилося, що в мене один канал взагалі не був запломбований при попередньому лікуванні, а інший був запломбований не до кінця. Без мікроскопа це взагалі неможливо було б побачити і виправити. Процедура зайняла трохи більше часу ніж звичайне лікування, але воно того варте. Зуб вже рік стоїть і ніяких проблем немає, хоча до цього постійно турбував.

---------------------------------
Eric 01 Dinan S2 Way faster than Doug's car (sold to freefly and then he went and sold it) 04 R1150RT Titan Grey (sold) 05 K 1200S The S stands for Silly Fast (still collecting speeding tickets through the lower 48) The new toy..2009 335i w //M sport

ericw

registered user

Statistics:
Registration: 07.30.2003
04.12.25 - 09:33:05
Message # 3
Trimming Punch : Previous topicNext topic: Compliance Solutions Multiple Jurisdictions
Pages:  1  

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants